onsdag 23 mars 2011

Bloggarträff på Antik- och Kuriosamässan i Kista
Till helgen är det ny mässa i Kista, Antik- och kuriosa kör sin vårmässa. Denna hade man ju gärna velat besöka om man inte varit upptagen, men ni som tänker er dit ska absolut leta er fram till fiket kl. 15 på lördagen 26/3, då ska ett gäng bloggare träffas för att utbyta erfarenheter och trevliga ord! Kolla in hos Femtiotalsjakten för mer info!

Vill ni träffa mig så får ni komma till Hedemora lördagen den 16/4 då jag är en av säljarna på storloppisen i Ishallen. Kl. 09.00 slår den upp dörrarna! Titta efter loggan "Porslinsbloggen"!

5 kommentarer:

Lybtar sa...

Vi missar tyvärr båda tillfällena. Men det hade verkligen varit guld att komma dit.
Lycka till med försäljningen.

Gila sa...

Hedemora...behövs bil för att ta sig hela vägen ?

Herr Movarp sa...

Lybtar: Synd, det är roligt att träffas så många!
Gila: Nej, egentligen inte, jag tror järnvägsstationen ligger i centrum, sen blir det en promenad till ishallen, men det funkar. Jag rekommenderar dock att ni kollar med varandra, tror det var fler som är intresserade av att resa hit!

The StarChief sa...

Hm hedemora lite långt men ändå lockande. men det får bli en annan gång Håll gärna lite span efter Bimbo och casino koppar till mig
om du har tid, hittelön utlovas.

trillivippa sa...

Synd att du inte kommer hit i helgen, hade varit kul att träffa dig! Men det får som sagt kanske bli en tripp till Hedemora istället... :)