torsdag 3 mars 2011

ISI livingJag har inget barskåp, skulle gärna vilja hitta nåt snyggt att ställa in både ISI-servisen och det som ska fylla glasen i, men till dess får ni stå ut med att jag ställer fram sakerna på sideboardet. Jag skulle kunna ha servisen framme hela tiden, men det blir ju så attans dammigt...

Tyvärr har jag bara 3 highballglas, har försökt få tag på fler, men det är inte helt enkelt!Cocktail-servisen är grymt snygg, glas med bricka, shaker, mixer och ishink.

Cocktailglas och bricka. Man håller i tumgreppet och lägger snacksen på brickan bredvid glaset, smart konstruktion :-)


En radda mindre glas, troligen för snaps, likör eller liknande. De något större kan vara selterglas.


Snapsservisen med plunta och glas. Brickan som pluntan står på är en del som jag inte lyckats identifiera ännu. Den är definitivt ISI i alla fall...

Jag saknar som sagt en hel del varianter av glas i servisen, det finns ett tiotal olika glasmodeller, bl.a. två varianter av whiskyglas och ännu en variant av highballglas. Jag skulle också vilja få tag på fler cocktailglas mm och saknar en skål för jordnötter.

Kontakta mig gärna om ni har delar som ni kan tänka er sälja eller byta mot något!

7 kommentarer:

Clinen sa...

Den serien är grymt härlig! Den hade passat fint i mitt barskåp ;)

trillivippa sa...

Så snygg den är! Jag säger alltid att jag inte är så mycket för klarglas, men när jag ser det här så ångrar jag mig! Har sett en hel del ISI-ishinkar men det är nog det enda. Håller utkik efter delar till dig, är ju alltid bra att ha lite saker att byta med. :)

sandra sa...

Är du händig kan du ju bygga ett vitrinskåp själv. Jag såg ett hembygge i Lantliv för några år sen, det passade jättebra in i deras 50-tals retro. Två gamla sartmålade fönster och tapetserat med en retrotapet innuti. Ska se om jag hittar tidningen!

Lybtar sa...

Så helt rätt med ett coctailglas med bricka. Det vill jag ha en uppsättning.

Ulrika på Leta Retro sa...

Cocktailglas med bricka. Det var ju snyggt! Kul att se dina samlingar! Fantastiska!

khina sa...

Mycket snygg serie. Har bara sett några enstaka delar här uppe, men om jag ser nått så håller jag dig underrättad

Erik sa...

Jag blir så avundsjuk!
Men jag kan kontra med att jag har ett snyggt barskåp i teak med belysning och spegelinredning att stoppa min lite mindre Isi-samling i.