lördag 14 januari 2012

Städning på "lagret"

Inför vårens besök på Antikmässan i Stockholm med lite byten och prylar som jag tänkte kränga till vänner och bekanta, och en förestående loppisförsäljning i Hedemora i april så har jag börjat plocka ihop saker och packa lite. Det var också läge att städa upp och rensa i mitt lagerrum så att man kunde hitta grejerna och sortera lite i röran...
Innan städningen hann jag ut en sväng på lördagsloppis, det blev lite fynd faktiskt, ta en titt i morgon så får ni se!

17 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Du den där ursnygga tyska vasen, kan du tänka dig att sälja/byta den till mig?
Hälsningar Maria

Herr Movarp sa...

Maria, jag har skickat meddelande på FB!

DeBeer sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
DeBeer sa...

Jag ser att AU kannan utan lock från mig står där men jag ser också en liten blå AR kanna, är den till övers? Jag har ju en liten M-vas som du vill ha :-)

Herr Movarp sa...

Erica: Jepp, men den svarta kannan ska packas ner i samlingen, inte säljas, likaså ska inte de orangea lamporna bort. Den blå AR-kannan kan du få byta, helt okej :-)

retroknoppen sa...

Oj, oj oj -det ser ut som rena Skattkammarön att få dyka ned i dom där lådorna!! Ja, någon antikmässa kommer jag kanske inte på men till Hedemora,åtminstonde!! Du får väl "annonsera" när det blir dax? :)

Hälsningar
Ken i Falun

DeBeer sa...

Jag skulle rekommerndera att du bokar bord under stora loppishelgen i Kista sista helgen i februari. Har för mig att det kommer bli ca 500st bord! Vet dock inte priserna bara att det är DN som arrangerar!

Herr Movarp sa...

Bra tips, men jag har tyvärr inte möjlighet den helgen, skulle gärna ha åkt dit för att shoppa lite med :-)

Jenny Bäckström sa...

Jag hade då gärna lagt beslag på de orangea lamporna! Du får väl väl göra ett inlägg med enbart grejer du tänkt göra dig av med :)

Randiga Tråden sa...

Har du tyger med dig? Vi ses .

Ann-Charlotte sa...

Jösses vad grejor du har, rena rama skattkammaren!

Retrolux sa...

Är det datum bestämt?
Jag är lite sugen på Termadelarna, har ett av faten, det stora tror jag. Kaffekannan är väl kanske inte heller intressant- har redan tre st kannor jag aldrig använder. De två svarta multicup kan också vara intressant kanske...

Herr Movarp sa...

Ken: Den är i alla fall i april, så mycket vet jag, måste kolla datumet, hittade inte papperet i hastigheten,,,

Jenny: Jag hade nog tänkt behålla dem ett tag, ska byta elen i dem så att de går att använda i jordade kontakter med, blir lite opraktiskt annars. Jag gör nog inget speciellt inlägg, jag har packat lådorna redan...men jag tar ju med ganska mycket till Stockholm i februari så...
BM: Jepp, har en låda med en del tyger också.
A-C: Det där är bara en bråkdel...
Anna: Antikmässan är 16-19/2, jag ska troligen dit 16-17. Jag är upptagen med annat på lördagen tyvärr annars hade fredag lördag varit bäst. Hedemora måste jag kolla, men typ mitten av april är det. Ang. grejerna så ska jag ha kvar den lilla stekpannan, den saknade jag sedan tidigare. Multicuparna lägger jag i din låda.

form55 sa...

Jag har två små Terma stekpannor. Behöver bara en.

Retrolux sa...

Plockade fram min panna igår och använde som lock på stekpannan (i brist på glaslock) och det gick ju bra. Men nu blev jag osäker på om det är den lilla pannan eller den stora som jag har... Vilka mått har de? Eller är de märkta?

Annars är jag nog intresserad Jan, problemet är väl att jag inte vill ge så mycket för den och att frakt alltid blir dyrt, men den kanske kan ligga på vänt i byteslådan?

Benny, är Gästis ugnseldfast?

Fynd Dagboken!! sa...

Såg att du hade en fin vas i rött från Riihimäen, passar mitt senaste inlägg. Något du vill sälja?

Herr Movarp sa...

Pia, jag har skickat meddelande på FB.