måndag 16 januari 2012

Ny inredning på kontoret!

Jag passade på att byta ut min kontorsinredning nu när det var dags att plocka bort julen!Jag bara älskar de här fantastiska ISI-vaserna från Gullaskruf, de gör sig så förbaskat bra i grupp.

Ursprunget till att ISI-serien såg dagens ljus var att man från företagets sida ville hitta avsättning för en mindre ren glasmassa som förekom ibland. Själva idéen med den refflade ytan är alltså att dölja bubblor och orenheter och de lyckades de med bravur!Att det finns så många olika storlekar och former gör det extra kul att samla, jag har ju ganska många nu, har alltså valt ut några färger hit till kontoret, vissa är ovanliga, men just gröna, klarglas, ametist och indigo som dessa färger heter ser man lite nu och då.Formgivaren heter för övrigt Lennart Andersson om ni missat det!

9 kommentarer:

DeBeer sa...

Vi skulle kunna starta en Fanclub för ISI så besatta som du och har blivit av dessa skönheter :-)

Herr Movarp sa...

O ja, vi kan kalla den "ISI living" :-)

Gila sa...

De är så fina...samlar ju för min brors räkning men snart kanske jag börjar samla själv...

khina sa...

Ha ha!! Nu va du allt bra rolig... ISI living.... Snyggt blir det iallafall när man har vaserna i grupp. Det är mängden som gör det...

Åsa sa...

Fnissar till när jag läser. Framför mig på bordet står nämligen en exakt likadan kruka med en exakt likadan svärmorstunga.

Ann-Charlotte sa...

Kul att se att det är fler än jag som retrofierar även på arbetsplatsen!

Diana sa...

"ISI Living".... *fniss* :)

trillivippa sa...

De här blir verkligen bara snyggare ju fler man har så det är tur att du hittat en plats där de kan bre ut sig! :)

Maria sa...

Det blir bara så snyggt när man har en hel liten samling på ett och samma ställe. Effektfullt och något vackert att vila ögonen på när man gafflar i telefon :-)