tisdag 1 mars 2011

Följare eller ej..?


Jag funderade lite på det där med följare, dvs ni som läser min blogg, hur brukar ni göra, ansluter ni er till de bloggar ni läser ofta? Jag brukar om det är möjligt bli följare, men hur funkar det när man har olika system för att ansluta sig?

Genom anslutningen får ju jag som driver bloggen trevlig information om vilka ni mina läsare är, man är ju lite nyfiken, så brukar du läsa Porslinsbloggen, ja anslut dig då och bli följare :-)

15 kommentarer:

Make mine Mid-Century sa...

Hello. I'm from Australia. I'm not sure how I found your blog, but one night I stumbled upon a few Scandinavian ceramics blogs. I love Mid-Century ceramics, especially those from the Scandinavian countries.

I was hoping I would learn more about ceramics from your blog ... I have to Google Translate your site though ... and I don't think it does the best translation!

Thanks for letting me follow! I've enjoyed it so far.

Herr Movarp sa...

I know, the translations using Google is really poor, if I had the time I would translate all my posts...but I hope you are able to comprehend some of it at least, otherwise just ask!

Ella sa...

Jag läser bloggar genom bloglovin, så samlas alla olika bloggplattformar på ett ställe. Där kan man tyvärr inte se specifikt vilka som föjer en, men man kan se hur många. http://www.bloglovin.com/en/blog/78540/porslinsbloggen

Helena sa...

Är alltid inne hos dig och avundas dig dina fynd! Följer ganska många bloggar och läser de flesta. Dessvärre hinner jag inte kommentera speciellt mycket vilket är synd. Kommentarerna är ju bloggandets guldkant;)

Maria sa...

Jag följer din blogg och det går finfint :)

Gila sa...

Jag följer och får uppdatering så fort du gjort ett nytt inlägg. En del har ingen "follow" knapp vilket är tråkigt om man gillar bloggen...ha en bra dag!

Herr Movarp sa...

Ella: Ja, det visste jag inte att man kunde, jag ser att jag då har ca 30 följare till via Bloglovin, kanske skulle lägga upp en länk till det med!
Gila: Alla blogspots bloggar kan i alla fall följas enkelt om man klickar på texten Följ längst upp till vänster i raden överst, bredvid sökrutan. Jag valde att underlätta genom att lägga upp knappen när jag stuvade om i utseendet på bloggen för nån månad sen, då ökade antalt officiella följare från 25 till 45 snabbt :-)

Clinen sa...

Jag följer dig via BlogLovin. =)

Skaffaren sa...

Jag följer dig oavsett vad :-)
Kommenterar inte så ofta av samma skäl som Helena.
Keep up your good work.

sandra sa...

Jag visste inte att man kunde lägga till "Bloggintresserade" utan jag har en egen lösning, jag går alltid in på min egen blogg och följer allas nya inlägg under de jag själv lagt till under "inspirerande bloggar" på det viset behöver jag inte logga in på fler ställen utan ser direkt när jag besöker min blogg vilka det är som uppdaterat med nya inlägg. Nu har jag dock börjat "följa" också, bara för det är kul för personen som har bloggen att se. La själv dit den parametern nu. Tack för att du alltid lär oss nya saker! :)

Re-dizain sa...

Självklart jag följer din blogg:) så mycket utbyte har jag med få här i bloggvärlden! Jag kan inte hjälpa dig med din andra fråga, själv har jag massor med följare som jag inte hittar sätt att komma åt:)
Kul att du fick info om kökspallen från mig, oftast är det tvärtom!!
ha det bäst

trillivippa sa...

Jag lägger till mig som följare på alla bloggar jag gillar (har tyvärr säkert missat någon) mycket för att visa att jag uppskattar bloggen. Sen gör jag ändå som Sandra och går via länklistan i min egen blogg för att hålla mig uppdaterad om allas inlägg. :)

KATTCHING sa...

jag lägger in alla bloggar jag läser på bloglovin så håller jag mig uppdaterad via den sidan.

kicki sa...

Jag följer bloggar via Netvibes, så de där följa-funktionerna befattar jag mig sällan med (jag har säkert nån blogger-profil sen tidigare, men eftersom jag ändå inte använder den säger den ändå inte så mycket om mig).

S. sa...

Jag är gammalmodig och har de bloggar jag gillar att läsa som bokmärken och så läser jag när jag hinner/kommer ihåg/orkar.