måndag 28 februari 2011

Vad gör du den 16 april..?

Jag vet i alla fall vad jag gör och var jag är! Under en lång period har jag tänkt tanken att jag ska stå på någon mindre mässa eller storloppis med lite bättre utbud och sälja av grejer så att jag slipper att packa grejer efter Traderasäljande. Det tar massor av tid och är inte lika kul eftersom man inte får träffa folk som på en loppis eller mässa och prata och diskutera priser mm.

Nu har jag dock tagit tjuren vid hornen och bokat plats på en storloppis i ishallen i Hedemora lördagen den 16 april!Jag kommer att ha en ganska stor plats, ca 12 m2, så det blir massor av grejer som ska säljas av, porslin, glas, keramik, tyger, småmöbler, lampor mm. mm. Jag tror ingen loppisbesökare kommer att vara besviken på grejerna, en salig blandning i alla prisklasser, men det mesta fina grejer!

Kl. 09.00 slår portarna upp och då hittar ni mig längst in till höger i lokalen, mot väggen. Ni ska spana efter skyltarna som jag sätter upp, ja, faktiskt har jag ansträngt mig lite extra för alla läsares skull ;-)Mer information kommer närmare den aktuella dagen, men boka gärna in ett besök i hallen, jag har fyndat en hel del där vid flera tillfällen!

När man ändå är i Hedemora kan man kolla runt lite där med, det finns flera loppisar som öppnar vid 10-11-tiden, Erikshjälpen, Röda Korset och några till! Det finns också ett schysst konditori där jag fikat vid några tillfällen, eller om man hellre vill åka 1-2 mil till Säter, där finns två riktigt bra konditorier/fik för oss nostalgi- och konditorifrälsta!

Några miljöbilder från förra året hittar ni här!

3 kommentarer:

Ulrika på Leta Retro sa...

Kul! Lycka till :-)

trillivippa sa...

Det lockar, såklart! Känns som man har bra mycket större fyndchans där än i Stockholm. :)

Anna sa...

Oh, jag tror bestämt att jag kommer, Hedemora är ju bara en grisblink från Gysinge :)