torsdag 18 juni 2009

Muffins någon..?

I helgen gjorde vi lite lyxiga muffins och frossade i regnet! Mäkta populära ska jag säga, kanske berodde på det smarriga innehållet...vit choklad både i smeten och i glayren/toppingen. Flingorna är rostad kokos, vilket gick bra ihop med chokladtoppingen. Och genast fick vi nytta av det stora Pigg-fatet som jag köpte nyligen!

Mums!

6 kommentarer:

Sabine sa...

Oh, det var inga dåliga muffins! Måste genast baka något :)

Helena sa...

Nu slog sockersuget ner som en bomb här hos mig! Muffins á la lyx!!
Ha en riktigt trevlig midsommarhelg!

kajsa sa...

Hej där! Hittade din blogg efter att ha sökt runt lite på google efter information om märket Bay. Köpte nämligen, i mitt tycke, en sagolikt fin keramikvas från just märket Bay häromdagen. Kommer passa utmärkt i mitt kommande första hem tillsammans med allt annat jag äger som är i havsnyanser (den är i fantastiska grön/blå/turkosa färger). Har aldrig hört talas om märket dock och jag är en ren novis på allt vad keramik heter därav att jag tänkte fråga om du vet något om det? Eller om du vet någon hemsida där jag kan läsa kanske.
Vad den är värd spelar ingen roll men jag tycker det är så himla roligt att man kan fynda så fina saker som min vas för 20 små pengar!
Ha en fin midsommar!

Carro sa...

Åh, vilket fint piggfat. Får man vara besvärlig och fråga om måtten på det? Jag samlar nämligen på den servisen och tror inte jag sett den storleken förut.

Herr Movarp sa...

Hehehe...vänta bara till jag visar tårtorna som vi bakat till midsommar...bär-tema kan man säga!

Kajsa: Jag vet inte så mycket om Bay, förutom att det är tyskt, men vi diskuterade det på PES antikforum, så här kommer en länk till tråden. Den innehåller fler länkar vidare till tyska sidor med mer info!


http://www.precisensan.com/antikforum/showthread.php?t=17234

Herr Movarp sa...

Carro: Fatet är 32 cm x 28 cm. Ganska stort med andra ord, jag har inte heller sett ett så stort innan, men då såg jag ett på Tradera som tydligen var ännu större, eller åtminstone lika stort, måtten kan ju variera lite med tillverkningen:


http://www.tradera.com/Uppsala-Ekeby-upplaggningsfat-auktion_93215635