torsdag 14 oktober 2010

Lite fynd...

Jag håller på med en rensning av stora mått just nu, packar undan en hel del för att kunna börja bygga i köket, dessutom kommer det bli en hel del grejer som går för klubban på Tradera framöver. Hindrar då detta mig från att loppa vidare..? Njaaa...det är ju så kul att det är svårt att låta bli att besöka loppisar, men jag tänkte i alla fall försöka sälja en del av det jag fyndat eftersom att vi försöker spara ihop de sista slantarna till en härlig resa som vi ska göra i början av nästa år.

Då så, veckan lista så länge:

3 st Gefle Groblad tekoppar
1 st liten glasbägare i lila flammigt glas (Tre bockar Hudiksvall)
1 st glasskål Åseda B9/202 av Bo Borgström (visade den tidigare)
1 st lila glasvas med klarglas i botten (okänt ursprung)
1 st stort fruktfat Rörstrand California
2 st Iittala Festivo ljusstakar, 2 ringar respektive 4 ringar (Timo Sarpaneva)








Idag hittade jag fler blomfat till 50-talskrukorna, nu tror jag nästan att jag har tillräckligt :-) Om någon behöver fat i en viss storlek kan ni höra av er så kan jag leta fram några...
Jag hittade även 5 st stora glaslådor till motsvarande Reda-hylla, dom ska vi ha i vårt nya kök när det så småningom tar form under vintern. Riktigt fina och märkta Orrefors i botten!

Jag har dessutom slutfört ett gäng bytesaffärer under veckan, ska visa lite bilder på det senare, riktigt kul!

3 kommentarer:

Anna sa...

Det är svårt att sluta fynda ;) Ska kolla dina Traderaförsäljningar franöver.
Har du kollat vad det kostar att skicka glasskålen och Lotus-faten till mig?

trillivippa sa...

Underbara tekoppar, hade passat perfekt i mitt blå-vita kök. ;) Ska helt klart hålla utkik efter dina Tradera-auktioner, spännande att se vad som kan tänkas dyka upp där...

Clinen sa...

Ibland blir jag lite sur över att bo nere i söder. Lyckas i princip aldrig hitta några koppar som är kända. Borde nog bege mig uppåt landet så jag kan hitta lite mer roliga saker! =)

Riktigt trevliga fynd du fått tag i. =)