måndag 4 oktober 2010

En snabbtitt innan reportagen från mässan

Jag kan inte låta bli att visa mitt favoritfynd från mässan, denna häftiga karaff! Enligt säljaren så kommer karaffen från Hyllinge glasbruk och är formgiven av Bengt Orup. Jag tror han har fel :-)
Kolla längst uppe till vänster, B11/208...

6 kommentarer:

Skaffaren sa...

Jag tror också han har fel :-)
Det ska bli spännande att se fortsättningen från mässan.

form55 sa...

Ja, det var som du misstänkte - grattis! Fast proppen är kanske en annan.

Cinna sa...

Oh, så vacker. Kan ju inte så mycket om glas så jag kommenterar inte formgivaren. Det var trevligt att träffas på Mässan i alla fall. Jag hade turen att springa på ytterligare en vas i sista minuten innan jag lämnade Älvsjö!

Herr Movarp sa...

Thomas: Ibland är det skönt att man kan gå på känn :-)
Jan: Ja, helt klart en annan, men frågan är om inte denna också är original, den såg ut som om den skulle passa stilmässigt, dessutom så är proppen slipad til passform...you never know :-)
Cinna: Härligt, vi gick en sväng till och surrade en massa, dom fick jaga ut oss från mässlokalen :-) Jag åkte inte hem förrän efter 19...
Jag ska spana in om jag har några vaser som du saknar, har ju några golvvaser bl.a. men även lite mer. Problemet blir bara att frakta, det får bli transport när det passar. Ska även tinga på min mammas golvvaser som dom inte har använt de senaste 30 åren, som jag sa hittade jag flera stycken i garderoberna där uppe :-) Vi får hålla kontakt, har för mig att vi mejlat nån gång, annars hittar du ju mejlen i min profil. Om du har Facebook finns jag även där!

LOPPISTAN sa...

Himlars va snygg karaffen är! Ser verkligen fram emot mässrapporten! :)

Carola sa...

SKRUTT OCH KOMPANI!!!

Var hittade Du den. Jag gick runt på fredagen och lyckades missa den. Men, den kanske kom fram på lördagen. Det är en Borgström som saknas i min samling.... Vad kan vi göra åt det? Bytesaffär mot något lika bra?
Grattis till den karaffen