tisdag 12 oktober 2010

Uppdatering av porslinssamlingen


Jag har äntligen lyckats få till en uppdatering av porslinssamlingen, dvs hemsidan med te- och kaffekoppar. Anledningen till dröjsmålet var tidsbrist och borttappade koder till inloggningen, men nu är det fixat! Idag uppdaterade jag Gefle-kopparna, men mer kommer framöver! Jag måste dock se över detta med samlingssidan så att jag hittar nåt enklare sätt att uppdatera, det tar en faslig tid att fixa detta varje gång...

6 kommentarer:

Anna sa...

Härligt! Ser fram emot fortsättningen. Det är så kul att titta på din växande samling!

Clinen sa...

Wow! Vilken imponerande samling du har! Såg att du hade Rörstrands Aslög i kopp, fat och assiette. Ursnyggt! Jag försöker samla ihop matservisen i den men det går inget vidare. Jag har fastnat ganska rejält.

Har sett någon enstaka del på tradera men jag har blivit besviken över porslin via nätet förr så jag vet inte riktigt om jag vågar satsa där. De kommer ju trots allt upp i ganska rejäla summor ibland.

Herr Movarp sa...

Anna: Ja, det är en del kvar att redovisa...vi får se när det blir!
Clinen: Jag har en stor mängd Aslög-fat, minst 6 kaffefat och några tefat. Jag rensade bort en mängd Aslög-delar för nåt år sen på Tradera, nästan en hel servis, så jag har inte så mycket kvar annars utom faten, endast ett naggat uppläggningsfat tror jag.
Jag köper mycket på Tradera, det gäller att kolla noga och fråga mycket om man verkligen vill ha en grej. Men detta gäller ju glas eller keramik med...

Lisa sa...

Är du intresserad av en till ARkanna? Har en koboltblå (=Percyblå?) kanna i super-skick som jag gärna säljer...

Mvh/ Lisa

Herr Movarp sa...

Lisa: Du kan väl mejla mig bilder på den, jag tror nämligen att jag redan har en sådan...det finns iofs flera storlekar, men den jag har är i alla fall Koboltblå (glasyren heter Lagun inte Percyblå, det är en annan blå glasyr)

LOPPISTAN sa...

Tjoho va kul, jag hade inte förstått hur mycket porslin det fanns att spana in. Man kan lägga många timmar bara på att titta på vackra och roliga dekorer. Det ska bli kul att följa utvecklingen :)