onsdag 2 september 2009

Kökshanddukar någon?

Jag ville ju ha handukarna med "Fallande löv", sökte runt i måndags och igår utan lycka...muggar fanns det, servetter och kaffe med, men inga kökshanddukar...suck...ingen som har några över till mig? Jag har muggar att byta med...

13 kommentarer:

ella sa...

jag ska förbi coop idag i malmö. kan titta om det finns några kvar till dig där!

Herr Movarp sa...

Schysst!

kicki sa...

och jag som skippade att köpa några handdukar då jag tyckte att det var så fult gles väv i dem... muggarna var fina!

Herr Movarp sa...

Kicki: Japp, muggarna var fina, såna fick jag tag i!
Det är ju svårt att se på bilderna att väven är gles, kanske hade jag tänkt detsamma om jag fått hålla i en...fast nog vill jag ha några i alla fall om jag får tag på det!

Libby sa...

Gles väv eller inte, jag gillar dem. Ska också kolla åt dig.

Anna sa...

Som svar på ditt inlägg i min blogg: Jag har lyckligtvis fått tag på muggar nu :) Men tack för erbjudandet! Jag ska kolla om jag får tag på handduk till dig.

Kattching sa...

åh, på coop här i stan fanns det bara servetter kvar. så jag fick nöja mig med det...typiskt!

Herr Movarp sa...

Kattching: Vill du ha tag i muggar..? Jag känner en förutseende "grabbhalva" som köpte några extra...handdukar fick han inga dock...suck...

loppisfia sa...

Jag köpte två stycken handdukar och ett par muggar, men vill gärna ha två muggar till. Jag har dock hunnit tvätta handdukarna redan men ej använt den ena, vi kanske kan byta om du har lust?

Henrietta sa...

Om du har muggar över är jag intresserad :o))

Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna sa...

Tyvärr fanns inga handdukar kvar i Umeå. I Holmsund där jag bor sa de att de beställt till fredag men visste inte om det skulle komma några. Jag antar att även handdukarna är slut på centrallagret. Jag vill också ha en handduk! De ser ju jättefina ut!

Herr Movarp sa...

Ni som ev. var intresserade av muggar kan mejla mig, jag kan inget lova för jag har inte så jättemånga extra. Prio 1 är de som kan byta med handdukar... :-)