Detta verkar vara en trevlig restaurang då det begav sig i slutet av 50-talet eller början av 60-talet, hade inte haft något emot ett besök!
Jag tror att jag skulle ha valt: Förrätt, "Tomato Soup" Huvudrätt, "Half Spring Chicken med Bacon och Roast Potatoes" Efterrätt, Trifle de Luxe with Cream
Till huvudrätten dricker jag Chateauneuf du Pape, -59 :-)
Vilken läcker meny - i dubbel bemärkelse! :) Jag hade börjat med en hederlig Drajja, sen Roast Leg of Lamb med Mint Sauce och Roast Potatoes med ett glas Côtes de Beanne och avsluta med Fruit Pie (hot) and Cream. Nu blev jag hungrig! :)
2 kommentarer:
Häftig!
Tänkte kolla ang. vårt byte? har du funderat ut något vettigt till mig?
Vilken läcker meny - i dubbel bemärkelse! :)
Jag hade börjat med en hederlig Drajja, sen Roast Leg of Lamb med Mint Sauce och Roast Potatoes med ett glas Côtes de Beanne och avsluta med Fruit Pie (hot) and Cream.
Nu blev jag hungrig! :)
Skicka en kommentar