lördag 24 juli 2010

Årets sommarresa till Västerbotten, del 2Nästa stopp i Mårdsele var Gamla saker och Ting, ca 100 m från det första stället. Liksom hos Vindelälvorna har paret som driver stället ett helt hus fullt med grejer som de samlar ihop under året fram till sommaren, fyndchansen är stor såklart, speciellt när man kommer i början av säsongen. Normalt bor de i Dalarna precis som mig och de lastar en släpvagn full med grejer som de kör upp till Mårdsele som är hennes barndomsby. De har öppet hela sommaren, möjligen att de inte har öppet alla dagar, men ofta i alla fall, liksom Vindelälvorna.

Även på denna loppis finns det ett stort utbud, kanske lite mindre 70-talsretro än vindelälvornas utbud men massor av fina grejer. Tyvärr hade dom inte öppnat övervåningen när vi var där, uppackning var på gång men inte klar, annars är det även här två våningar med saker. Jag fyndade en del saker även här, mer om det kommer i senare inlägg!


Jag köpte en sak på bilden, gissa vad..? :-)
Jag stod länge och höll i skjortan, men slog inte till... :-)Sista stopp i Mårdsele var Nostalgicaféet på andrasidan vägen vid Gamla saker och Ting, mer om det i nästa inlägg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du köpte säkert UE-vasen!

/JJ

Libby sa...

Men benny varför köpte du inte skjortan? Hade varit busvass på bloggträffen på Antik&Kuriosa i Kista i höst!

Skaffaren sa...

En alternativ Scoutskjorta!
Tänk att få strosa runt och alltid vara redo.

Lybtar sa...

Jag håller med Libby, den hade ju varit klockren.