måndag 3 maj 2010

Komplettering till del 1 av fyndenJag glömde ju visa uppläggningsfatet i Gefles Ruter-dekor som jag hittade förra veckan, tiptop-skick för en liten slant! Ofta brukar dessa vara skadade, men icke detta! Jag har ev. redan lovat bort det (det var detta fat jag menade Anna), dekoren är inte rätt färg, vill ju ha ett med gul dekor, helst Furuvik, men det lär väl dröja innan ett sånt dyker upp...har ett jättestort Pigg-fat, men skulle även kunna tänka mig ett mindre som detta, ca 30 cm långt!

7 kommentarer:

Susanna sa...

Du Benny, innan du lovar bort ditt jättepiggfat, jag har ett i den storleken du söker. Kanske kan vi göra ett byte där när vi ändå håller på å byter?
Jag mailar om det :-)

Finns ruter i gult föresten? Det har jag aldrig sett. Trodde bara den fanns i grönt och rött.

Susanna sa...

Eller vänta, jag läste nog fel. Jag är alldeles för trött.
Godnatt :-)

Anna sa...

Fatet är jättefint :) Jag är absolut intresserad!
Har aldrig heller sett ruter i gult, men det låter som att det kan vara en riktigt snygg dekor!

Anna sa...

Haha, jag läste också fel... Furuvik i gult menar du förståss. Men Ruter i gult hade nog varit väldigt snygg den också om den existerat.

Herr Movarp sa...

Susanna: Ja, jag är intresserad om du har ett mindre uppläggningsfat i Pigg-dekoren, den har jag matchat ihop med Furuvik, båda är svarta och gula.

Båda: Ni läste fel såklart :-) Ruter finns nog inte i gult, har aldrig sett det! Möjligen kan man tänka sig att fabriken testat att göra dekoren med gult band, det är ju inte ovanligt med test-serier för att bestämma vilket som är populärast, men i detta fall har jag aldrig sett några såna föremål.

Carina sa...

Ruter är otroligt snygg! Har samlat den åt en vän under ett tag och har tom fått gjort en klocka av en naggad tallrik.

Cinna sa...

Älskar de tallrikarna....hittade 4 sopptallrikar på loppis och så har jag fått 10 gröna som mamma och pappa köpte till sitt första hem. De håller verkligen över tid!!!