söndag 9 maj 2010

50 000 besökare!

Under dagen i dag kommer kommer bloggen att passera 50 000 besökare, vilket vi givetvis ska fira! Jag tänkte då lotta ut ett pris till mina läsare, ett pris som jag inte hunnit plocka ut ännu, men ska försöka göra så snart det går!

Du som läser Porslinsbloggen får gärna skriva en rad i detta inlägg, berätta vem du är och om du vill ha ett pris :-)

Vinnaren presenteras om några dagar!Hipp-hurra för födelsedagsbarnet!

33 kommentarer:

Anonym sa...

Jag stämmer in i hurra!kören och lyfter på hatten för bloggens 50 000 besökare! Mig känner du igen från att vi haft lite mailkontakt angående Triokopparna och Fenix. Nu var det ett tag sedan jag kommenterat men är inne i en stressig tentaperiod- som tack och lov snart är förbi. Blir alltid lika glad av att kika in här och drömma mig bort bland allt fint porslin!
Så STORT GRATTIS till 50 000 besökare!

/Lotta

UpsalaEkeby sa...

Grattis till 50 000 besökare!! Är inte förvånad över antalet besökare på din blogg!! Man lär sig alltid något nytt och upphör aldrig att förundras över dina fynd!! Som jag skrev i mitt senaste inlägg så bidrar det även till s k "blogginköp" :)

Ha en trevlig helg!

En bok om dagen sa...

Läser jämt, men kommenterar uselt! Gillar att du är frikostig med bilder, berättar fakta om dina fynd och dessutom ofta talar om vad du har fått ge för saker och ting. Jag lär mig en hel del här hos dig! ;-)

Pris skulle jag inte tacka nej till! ;-)

Clinen sa...

Gratis!
Clinen här. Jag befinner mig i södra Skåne och driver bloggen http://clinensljuvafemtiotal.blogg.se

Givetvis vill jag vara med och fira dig och få chansen att vinna något. Spännande att se vad du kan tänkas hitta på! =)

Anonym sa...

Just det, glömde att fråga en sak! I ditt förra inlägg, den om loppisfynden, har du fyndat en helt otroligt vacker ISI-vas. Dum fråga kanske men jag undrar vad ISI står för? Är det svårt att hitta liknande vaser tycker du?

Och ja, jag skulle jubla högt om jag fick vara med i utlottningen av ett litet pris (om det inte framgick tidigare :) ).

Anonym sa...

Lotta ska det ju stå som undertecknat! Det var jag igen som undrade om ISI-vasen!

/Lotta

Anonym sa...

Hurra vilken jättefin blog du har! Ska tipsa om den till andra.
Hittade dig idag då jag sökte på Gefle Cocktail. Har en liten "karott" och försöker hitta vad den kan vara värd. Kanske bara som blomkruka, den har en svag spricka. Vänliga hälsningar Dorothea

Libby sa...

Grattis till 50 000! säger en stammis. Din blogg är en ständig inspirationskälla och kunskapsbank. Eftersom jag redan har en hel porslinstrave och en ljuvlig kopp jag fått av dig så avstår jag utlottningen till förmån för andra. Istället önskar jag mig ett Helmerinlägg till. :-)

Herr Movarp sa...

Tack alla!
Lotta: ISI är bara ett produktnamn så vitt jag vet, det betyder inget. Reliefdekoren är tänkt för att dölja sämre kvalitet på glasmassan, som inte kunde användas till släta glasobjekt...de såldes som blomgla och vaser för blommor, men det finns också cocktailservis mm. De föremålen har lite tunnare reliefdekor.

Helena sa...

Grattis, grattis!
50 000 besök är imponerande... Men jag är inte förvånad. Jag som är amatör på porslins och glasområdet använder gärna din blogg som ett regelrätt lexikon. Och hittar man inte rätt så hör man med bloggägaren! Du har en imponerande koll! Och herregud... Pris??? Givetvis är jag intresserad!
Än en gång... Grattis!!!!!
Förresten.... Var på ett nyöppnat ställe i Trollhättan igår. Intressant både vad gällde pris och utbud. Hör av dig när ni ska nedåt. Att tussa ihop familjerna för en kopp fika vore kanonkul. Och det där du har packat.... Det lär MER än intressant....:-))))

Lybtar sa...

Grattis till alla besökare, längtar tills vi också kan fira 50000 besökare.
Vi vill mer än gärna vara med i utlottningen.
Vi heter Ramon och Helena och är 36 resp 30 år. Bor i Gbg med vår lille son på 4 år.
Vi har världens roligaste hobby i vårt samlande och tycker att det är så roligt med alla bloggar som vi följer. Vi tycker självklart också att det är väldigt roligt med alla som läser vår blogg.
Vi har ju som sagt en bit kvar till 50.000 st.

Keep up the good work

Erica sa...

Stort grattis till 50 000 besökare!! Hoppas du har lust och ork att fortsätta med din roliga och informativa blogg länge till :-)
Hälsningar Erica

(och skulle jag vara så lyckligt lottad att få ett pris blir jag extra glad för nåt från JIE eller Figgjo/Stavangerflint :-)

agata sa...

Stort grattis till alla besökare. Såsom vardande loppisråtta så är alla likasinnade bloggare värda ett besök. Jag läser allt via rss men är usel på att kommentera. Förlåt mig.

Din blogg är inte bara full av loppisfynd, utan också en särdeles bra informationskälla. Fortsätt så!

(Klart jag vill vinna något kul!)

Carola sa...

Hallå där.
Får nog fundera på om det inte är läge för att göra en blogg om mina favoriter på glassidan. Nu vet jag ju att Du är där och petar bland fynden, men jag skulle gärna ta emot det där tunga glaset Du frågade om förut. Javisst ja, glömde nästan bort att gratulera Dig. Den kommer här, gratulationen alltså

Susanna sa...

Wow, 50 000 besökare är inte illa! Grattis! :-)

Din blogg är oftast den jag kollar först bland de uppdaterade bloggarna i Bloglovin. Älskar att läsa om allt ditt fina porslin och lär mig så mycket. För mig är du Porslinskungen!

Och ikväll skall jag få tummen ur och maila dig ang. de där Rosmarin-faten och Lillemor-koppen. Hoppas jag. Är verkligen urusel på att ta mig tid till sådant..

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll.

SaraMay sa...

Grattis! Jag läser ju och vill gärna vara med om priset! :)

Randiga Tråden sa...

Grattis, imponerande 50.000. Inte så konstigt för du har så mycket kunskap som du delar med dig. Själv så samlar jag på tyg, lite olika porslin,keramik och tycker om att klä om möbler, med andra ord så är jag tokig på mitt sätt. Loppis är avkoppling.

Carina sa...

Många grattis till 50.0000, väldigt imponerande!!! Nästa firande blir väl 100.000!? Om jag vinner vill jag ha en bit av den goda rulltårtan... =)

Solrosa sa...

Grattis! Jeg leser din blogg ofte. Interessant lesning og flotte bilder! Kult å følge dine loppisfynd! :)

Ha en god uke!

Stina sa...

Bästa priset var att jag hittade din blogg. Min själ njuter av att se alla härliga prylar som väcker minnen som jag inte trodde fanns!
Stort GRATTIS!

Anita sa...

Hittade till din blogg av en slump idag, å så mycket fint du har fyndat. Är gärna med i din utlottning.
miros79[at]hotmail.com

Anna sa...

Stort grattis! :)
Din blogg är så klart en av favoriterna och du har allt som oftast svar och tips att komma med när jag har frågor! :)

Lotta sa...

Tack för förklaringen! Nu vet jag vad ISI står för. Ska absolut hålla ögonen öppna efter dylika vaser som den du hittade, den var så väldigt vacker! Såg också att du gjorde en hel del andra skojiga fynd där bl a den röda galon/läder-(?) fåtöljen samt taklampan. Kul!

/Lotta

Skaffaren sa...

Du drar ifrån! Nu kommer inte jag att kunna sova inatt.
Gratulationer är naturligtvis på sin plats och jag käner mig hedrad av att få vara en liten del i nätverket knutet till dig.
Ett fyrfaldigt för Movarp.
Hurra!Hurra!Hurra!Hurra!

PrylAnna sa...

Ny bloggbesökare som huserar i Västerås oh vänder uppochner på alla loppisbodar i den här stan (och gärna andra städer när jag kan).

Om fynden skulle vi bli bittra fiender, tur jag jag inte är i dina trakter SÅ ofta...

Nej, skämt och sido. Grattis till 50 000 besök och grattis till en läsvärd och intressant blogg. Jag avundas ofta dina fynd...

Stina sa...

Alla har sina anledningar till att vara arbetslösa. Min var att det inte fanns några jobb. De tjänster som fanns hade ca 300-500 sökande. Jag är lärare. (c:
I höstas blev jag arbetslös och var det ca 5 månader. I samma veva flyttade jag till en ny stad. För att aktivera mig så började jag blogga om loppis och om arbetslösheten och började utveckla mitt loppisintresse till något lite mer maniskt (c; Varje dag som diverse loppisar var öppna så drog jag dit.
Jag sökte efter designers på nätet och sparade alla mina få kronor till att prenumerera på inredningstidningar som gav inspiration!
Din blogg hittade jag och den har lärt mig både det ena och det andra. Den har också gett en längtan lite "mer norrut", det verkar ju vara där fynden finns (c:

Tack för en härlig blogg och kul med alla besökare! Grattis! Själv är jag stolt för mina dryga 100 per dag (c;

Fru Ekeby sa...

Grattis!
Bra jobbat! Utan ditt intresse och enorma jobb som du lägger på bloggen skulle den vara ingeting!
Det märks när folk är engagerade!
Fortsätt så! Grattis!

Anna-Karin sa...

Grattis till 50000 besökare.. Jag är en rätt så ny läsare men i love it!!! Heter Anna-Karin och bor uppe i ångermanland.. går på loppisar så fort jag får chansen men min svaghet är tyger.. tack för en bra blogg.. ja vill ju gärna vara med på utlottningen såklart =) Grattis grattis

Christin sa...

Grattis !

Dina inlägg ser jag alltid fram emot.Du visar och berättar om så mycket fina grejer och man vill hela tiden bara ha mer.

Yvonne sa...

Hurra, hurra, hurra!
Inte illa!

Du vet nog vid det här laget att jag är en fliltig besökare på din blogg!

Alltid mycket avundsjuk på alla fynd du gör.
Fortsätt blogg i samma stil, det förgyller mina dagar!

daniel sa...

Grattis!!

Jag beundrar inte bara kunskapen och de fantastiska sakerna i bloggen utan också ambitionen att dela med sej av dessa!! Stort!

Tack!

/ d

Anonym sa...

Mig känner du ju till, men jag vill gärna gratulera till en bra och välbesökt blogg! Jag är ganska kräsen, men har du något som jag gillar så tar jag gärna emot detta om jag blir utvald. Annars får någon annan chansen på priset.

/JJ

Keiju sa...

Hurra hurra! Hoppas du lyckas kora en värdig besökare. Tittar in här titt som tätt för att se om jag kan lära mig något nytt, och det är alltid lika trevligt.