måndag 12 oktober 2009

Saker som jag inte köpt

För att glädja er som läser bloggen, så köper jag inte allt jag ser, jag lämnar lite fynd till er med!
Under den senaste veckan har jag gått runt i några affärer i Gävle och tittat mig runt utan att köpa så mycket, eller rättare sagt utan att köpa allt jag gärna kunde tänka mig. Detta glädjer säkert många av er, eller i alla fall min sambo Myran som tycker att jag tar hem alldeles för mycket prylar.

Ett urval i form av mobilbilder (kassa men dock):

Stringkorgar för frukt
Gefle AR Svart tekanna + Astra tekoppar
Gefle Neptun tallrikar, 4 flata och en djup
Arne Erkers-skål
3 st gröna ISI-vaser
väldigt speciell plunta
Rimini Blue, italiensk vas av Bitossi
8 kommentarer:

Helena sa...

Ja den soffan var nog släkt med Libbys Belle.... Tokbra pris också!!!
Jag MÅSTE skaffa mig en mobiltelefon med bra kamera.... Kan du med att dra upp kameran eller använder du telefonen? Kul att se fynden som inte blev dina också......

Herr Movarp sa...

Nä, det får bli mobilen i de flesta fall, annars får man nästan fråga...jag kan ju skylla på bloggen, det godtar säkert de flesta, det är ju inga större dyrgripar jag fotar!

kicki sa...

oh, erkerskålar skulle jag aaaldrig kunna gå förbi utan att köpa! såg ut att vara en stor oxå?

Herr Movarp sa...

Kicki:Hahaha..jag väntade mig nästan att någon skulle svara det, iofs kunde jag slagit till, finns den kvar i morgon så kanske...den var rätt billig men hade några naggar i kanten.Jag är väl bortskämd med att ha hittat felfria exemplar tidigare...:-)

Nästankusin Erica sa...

Själv undrar jag hur du bara kunde gå förbi Astra-kopparna???? Gör mig glad och säg att de åtminstånde var hack, missfärgning eller svindyrt pris...... Du verkar bo i Loppis-Utopia!!!!

Herr Movarp sa...

Erica: Nej, jag gick inte bara förbi dem, det var priset, man kan inte säga att det var en loppis, mer en antikhandlare, priset var 350 kr/st vilket jag inte betalar. Jag har satt min gräns som jag håller mig till, jag fick tag på en på Tradera nyligen för ca 250 kr vilket är acceptabelt om jag tycker att jag har råd just då. Jag saknar nu bara en igen, så snart slutar jag konkurrera om Astra med er andra!

Butiken hade haft 10 st, 3 st med fat och en utan var kvar när jag tittade in. Om de finns kvar nästa gång så kanske jag kan pruta ner en till ett rimligt pris!

Libby sa...

Hittills har bara en enda människa sagt nej när jag bett att få plåta på loppisar och i antikbutiker. Ibland hinner jag knappt säga klart ordet "blogg" innan de säger "och då skriver du var du såg den!!!????".
Rart av dig, Benny, att spara litet grejer åt oss :-) om vi skulle ha vägarna förbi Gävle.

kicki sa...

Jo, de är hopplösa att samla på nu för tiden, de där trekanterna... när jag började var det ingen kockumssamlare som fått upp ögonen för dem, och femtiotal var inte på mode... ack, ljuva tid. :D