tisdag 14 april 2009

Påskens fynd

Sambon skulle klippa sig på påsklördagen, så vi skjutsade ner henne på stan, men var lite tidiga så vi gick in på Myrorna en sväng innan hon skulle gå iväg. Man brukar nästan aldrig hitta något vettigt där till bra pris om man gillar porslin, men dagens besök var särdeles lyckat! Jag hittade två stycken tv-fat för tekoppar till Astra-servisen, de är ganska ovanliga, har aldrig sett några annat än på bild tidigare! Häftiga är dom i alla fall och 30 kr/st är ju ingenting!

Vi fyndade även en snygg "mössa" till grabben, perfekt att ha i påsktider!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis :) dom var särskilt värdefulla för dig eftersom du hade kopparna. Det är ett bra sätt att fynda på genom att komplettera sakta men säkert.

Jag kollar också myrorna i Stockholm titt som tätt, det finns ett flertal men det mest kända, de enkla fynden hittar sällan ut på golvet.

Stadsmissionen upplever jag som något bättre men det kanske inte har butiker där du bor?

Hur som helst, senare idag ska jag till Bacchus antik som ska ha löjligt mycket av det goda. Jag lägger upp bilder sen!

Tack för att du länkar till mig!
Mvh
Marcus

Helena sa...

Vad fina! Men finast var faktiskt grabben i sin "påskmössa"!!! Hihi... Angående min karott.... Var där igår igen..., och den var såld!!!!!! VARFÖR ska man vara så förbaskat dumsnål? Irriterande.....

Herr Movarp sa...

Ja, jag känner igen det där...jag såg en glasvas som jag var intresserad av, men 125 kr...ja du vet...sen bestämde jag mig då jag rådfrågat en kunnig person, så när jag kom tillbaka var den borta. Då hade jag sett den där i 3 månader...Värdet då? Jo 700-800 kr om den är signerad, vilket den var såklart...