lördag 9 april 2011

Vintageslipsar

är väl inte det vanligaste ämnet här på Porslinsbloggen, men jag tänkte visa några som jag hittat på loppis/second hand den senaste tiden...

Slipsar är ju inte det plagg som jag använder särskilt ofta, därför köper jag sällan såna, de är ju inte särskilt billiga och med tanke på användningen så tycker jag det är onödigt att lägga ut pengar på det. Detta innebär ju att jag inte har nån när jag väl vill och behöver använda slips...nu har jag gjort slag i saken och investerat i några vintage-varianter av bra kvalitet. Själv tycker jag att de var ganska fina!
7 kommentarer:

form55 sa...

Jag skulle i princip ha kunnat skrivit exakt samma text. Har köpt på mig 5-6 st, men det är osäkert om jag kommer att ha på mig dem. Men en femma på loppis kan de vara värda ändå.
Jag köper ganska mycket av mina kläder på second hand. Alla ytterplagg de senaste 15 åren, och nästan alla tröjor de senaste tio.

SH-M sa...

Dako- och Gina Sacci-slipsarna var supersnygga! Där har du fyndat!

Herr Movarp sa...

Ja, precis, jag glömde skriva att de kostade en femma stycket, utom den gröna som jag inte kommer ihåg vad jag gav för den, men den inhandlades till en 60-talsfest tillsammans med skor, skjorta och en kostym :-)

Jag borde köpa mer på second hand, men jag är dålig på att kolla runt, sen är ju utbudet inte riktigt detsamma som hos er i storstan. Jag har köpt lite ytterkläder men annars på tok för lite.

The StarChief sa...

Snygga på min ära.

Gila sa...

Ohps..fint ska´re va...Verscace och YSL-slipsar...;-)

trillivippa sa...

Stiligt! Och så fina märkesslipsar för en femma styck är verkligen bra fynd! Och jag håller med dig, varför lägga så mycket pengar på något man så sällan använder. (Särskilt när man kan få ihop en såhär snygg samling så pass billigt!)

Randiga Tråden sa...

Slipsarna är så vackra, jag hade själv en period när jag köpte slipsar. Jag var då ute efter färg kvalite och mönster. Hör och häpna sedan klippte jag sönder dem och sydde kuddar.