torsdag 14 april 2011

Loppis i Hedemora - 2 dagar kvar!

Snart är det dags, på lördag smäller det, det är då jag ska bli av med en massa grejer är det tänkt, en salig blandning, glas, porslin, keramik, textilier mm. Jag har under några veckor samlat och rensat och packat i lådor för att ta med så mycket som möjligt till loppisen i Hedemora ishall.

Så här ser det ut i vår entré, det mesta ska lastas in i släpvagnen i morgon, därtill kommer ev en barnvagn och en cykelkärra om de får plats i släpet...

Loppisen startar kl. 9.00 och håller på till 15.00, under den tiden är det tänkt att jag ska bli av med 25-30 lådor med saker + lite mindre möbler, lampor mm. Kommer du och besöker mig...? Jag blir glad för alla bekanta och obekanta ansikten som kommer förbi och säger hej och kanske jag kan fresta med en servis, några meter tyg eller varför inte en hatthylla i teak..? :-)
Jag rekommenderar att komma i tid, det brukar vara mycket folk ;-)I morgon fredag, dagen innan loppisen, kommer jag att åka och packa upp grejerna i ishallen. Då lovar jag att fota och visa mina grejer här på Porslinsbloggen så att ni vet vad som väntar. Stay tuned!

8 kommentarer:

trillivippa sa...

Det är ju väldigt synd att jag inte kan komma dit, jag gissar att det döljer sig en hel del godbitar där i kartongerna!
Och känner jag dig rätt så lär du väl inte bara sälja saker utan kanske fynda något själv också? ;)

sandra sa...

Åhh, önskar jag bodde längre upp i landet så jag kunde komma! Tror du har mycket som hade velat flytta hem till mig! :D

Lilladockan sa...

åh vad jag vill komma och gå bananas bland alla de där kartongerna! det kan ju finnas vad som helst för fint i dem! :) om du har några reijmyre-ljuslyktor av typen solöga så kan du skicka dem till gbg ;) skojar bara. men du, jag hoppas att det går bra och att du får sålt mer än vad lyckas släpa med dig hem ;)

Gila sa...

Hade gärna kommit dit men har ska ta hand om brorsbarnen på lördag.

AL sa...

Lycka till och må ni få sälja så mycket det bara går. Hade jag inte suttit 100 mil norrut så hade jag dykt upp.

Ulrika på Leta Retro sa...

Suck! Jag kan tyvärr inte komma och fynda men jag önskar dig lycka till. det ska bli kul att följa din framfart på bloggen!

precis en sån sa...

Jag önskar dig lycka till med både försäljning och nya fynd!

Erik sa...

Åh, herregud, nu fick jag en mindre hjärnblöding känner jag!
Kan ju inte åka ner, har tre recensioner som ska lämnas in i morgon förmiddag men annars kan du ge dig på att att jag hade stuvat in loppishunden och min bättre hälft i bilen och åkt ner!