onsdag 23 november 2011

Gullaskrufs-glas i massor!

Den senaste tiden har jag införskaffat många olika glas från Gullaskruf, först Snoddas-glasen som jag fyndade lördags, sen två st glas av Kjell Blomberg och till sist fick jag idag ett stort parti ISI-glas, 5 drinkglas och 6 nubbeglas som jag inhandlat på Tradera. Jag köpte partiet just för drinkglasen, med dessa fem har jag nu totalt 8 st, inte dåligt!


Snoddas av Lennart Andersson


KB 58/105 - 15 cl av Kjell Blomberg och ISI-glas, 4 cl (nubbe) och 40 cl (drinkglas)


Isi drinkglas med coasters av Lennart AnderssonNu saknar jag i princip bara whisky-glas (2 storlekar) och jordnötsskål så är servisen tillräckligt komplett för att jag ska vara nöjd, även om det finns fler storlekar!
Skålen ser ni till höger på denna reklambilden:

7 kommentarer:

Anna sa...

Oj vad avundsjuk jag blir!

DeBeer sa...

Älskar ISI använder mina nästan varje dag!
Är klart sugen på Coasters, skall spana efter dem till helgen, vem vet man kanske har tur :-) Ja, jag håller ögonen efter en snacksskål till dig för du kommer väll inte ner?

Herr Movarp sa...

Anna: Jag är glad att jag hittat så pass många de flesta är ju köpta på loppis, men även de senaste gick till bra pris! Om du är sugen på att börja samla så har jag många av de små glasen extra, snapsglas och likörglas mm. Kan nog tänka mig avyttra en del cocktailglas med, känns lite overkill med 12 st :-)

Erica: Coasters är svåra som du vet, jag hade en fruktansvärd tur som hittade mina bland min kusins grejer på Hedemora-loppisen! Jordnötsskålen är himla svår att hitta verkar det som, men jag är tacksam för all hjälp jag kan få!
Är det något speciellt nästa helg eftersom jag skulle funderat på åka ner menar du?

DeBeer sa...

Megaloppis i Solnahallen :-)
Missa inte, en av årets bästa!!!http://svenskaloppisar.se/visaloppisviakommentar.asp?id=1905

trillivippa sa...

Åh, ett gäng lila Snoddas vore inte dumt! :)
Men ISI är också en väldigt läcker serie! Gillar de små cocktail-tallrikarna, har stått och hållt i några sådana flera gånger och funderat på om jag skulle köpa eller inte...
Hur ser jordnötsskålen ut?

Herr Movarp sa...

Linda, klart du ska slå till på dem, glas dyker ju upp med jämna mellanrum, i alla fall har jag haft den turen!

Skålen har jag lagt in en bild av nu, eller hela bar-setet egentligen!

eli sa...

Så ruggigt snyggt med hela servisen där i skåpet. Stilfullt.