onsdag 10 augusti 2011

CCW...en första titt...

Classic Car Week som det egentligen heter, är ett av de större arrangemangen för att cruisa och visa upp snygga gamla bilar som finns i Sverige, folk kommer från hela landet för en veckas gemytligt umgänge!

Vi brukar åka upp ibland och kolla på detta, det är en lite kluven känsla, jag gillar ju gamla bilar, men mängden avgaser som produceras under den veckan skulle kunna upprätthålla smogen i London även om resten av stan står still. Inget för astmatiker med andra ord...

Ja, hursomhelst är det i alla fall trevligt att se alla bilar, men dom kunde nästan ha parkerat på ett stort fält istället, då hade man kunnat gå runt och se alla snygga detaljer, prata med ägarna etc...nåja, dom som äger bilarna vill väl lufta dem lite kan jag tänka mig, enda problemet är väl att man får spara ett år för att ha råd att tanka med dagens bensinpriser...det är ju inga VW Polo Diesel med 0,3 l/mil i förbrukning vi talar om :-)

Bilder då, säger ni säkert, tog han inga bilder??? Jodå, men jag får dela upp det lite, tog ganska många foton...Man blir glad när man ser en Bubbla tycker jag, synd att jag missade VW-träffen i Vänersborg när vi var där nere, den hade jag velat besöka!


Det fulaste ekipaget genom alla tider. Hummer hör hemma som militärbil inget annat. Att man dessutom gör en limousin av den är ju bara helt sjukt...

Apropå det så har jag några fler bedömningskategorier som jag tänkte visa i ett senare inlägg, tillsammans med fler snygga bilar, stay tuned!

2 kommentarer:

Helena sa...

Ja, det var mycket ögongodis där. Och jag håller med: Hummerlimon var gräslig! Vi är inne på att åka uppåt under CCW igen för det var verkligen en upplevelse!

Anonym sa...

Raggare , Raggare hel cool :)
Det finns inget gräsligt eller fult!!
Det är bara betraktaren som ser det så !!!!