torsdag 5 mars 2009

Uppföljning!

Igår fick jag mina Furuvik-tallrikar som jag köpte på Tradera!

Lycklig när jag fick paketet, lycklig när jag öppnade det! Tallrikarna var fina i skicket, det var egentligen bara en som var krackelerad, men det visste jag redan, så det var ingen överraskning. Jag fortsätter att leta fler, nu har jag 4 st mattallrikar (23,5 cm) och 2 djupa (19 cm), 5 stora assietter (20,5 cm) och ganska många små (18,5 cm). På bilderna har jag ställt fram alla tallrikar utom de små assietterna.

Jag tog med såskannan som jag glömde i förra inlägget åxå, du kan själv inhandla en likadan på Tradera just nu:


Furuvik såskanna modell BD på TraderaTro inte på säljaren som säger att det är en gräddkanna...det är det inte, möjligen kan man använda den till vaniljsås...om du vill veta hur en gräddkanna till kaffeservisen ska se ut kolla då i inläggen om E-modellen!

4 kommentarer:

Mimi sa...

Visst är det alltid glatt när man konstaterat att man gjort ett helt bra köp, och att varorna är vad man förväntade sig! Grattis

Sara sa...

Superfin servis! Jag hittade precis hit till din blogg och undrar om det är OK att jag länkar till den från min egen nystartade?

Libby sa...

Vilken sagolikt gullig vaniljsåskanna!

Herr Movarp sa...

Helt okej att länka!

Hahaha...jag har haft både vanlig sås och vaniljsås i den! Jag har flera kannor i samma modell, bl.a en i dekoren "Kryss", som jag använder flitigt!