lördag 28 maj 2011

Fika.

Det är ju alltid trevligt att ta en kopp kaffe och ha lite gott tilltugg! Det är Lisbeth med bloggen Bagarstugan som står för tilltugget! Lisbeth och hennes man drev café Bagarstugan vid gruvan i Falun i flera år, men sålde verksamheten för något år sen. Bagarstugan var Faluns klart bästa café, gott fikabröd och bra priser, den ena goda överraskningen efter den andra! Idag hade hon tillsammans med en vän anordnat bakluckeloppis på Regementet parkering (företagsby numera) i stan och stod själv och sålde fika, så det blev ett givet köp, bullar och goda muffins. Ingen blev besviken som vanligt :-)
2 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå, vilken trevlig blogg! Och kul att du är en sådan porslinsfantast, och gillar fika & kaffe, livets guldkanter! Tack, så kul att du gillade vår loppis, kanske vi gör om det nästa år el redan i höst- allt blev lyckat men vi kan bli ännu fler och säkert får ännu bättre väder också om vi har tur!! Mari.

Frida sa...

supernice.. bullar mm.. Iallafall så har jag vasen kvar här nu, om du är intresserad så maila så tar vi resten där fridda_@hotmail.com :)