måndag 27 september 2010

Bloggarträff på Antik och Kuriosa i Kista 2 oktoberEdit: Påminnelse om bloggarträffen!!! Om ni vill att jag ska ta med något speciellt utöver det vissa av oss kommit överens om så är det bra om ni hör av er via bloggen eller via mejl. Jag håller på att försöka rensa lite så nu har ni chansen att övertala mig :) Gärna bytesaffärer, annars löser vi det på annat sätt!

Jag tänkte passa på och ta tillfället i akt att pusha lite för ett litet arrangemang i Kista i oktober, Antik- och kuriosamässan går av stapeln den 1-3 oktober i år och vi är ett gäng bloggare (jag, Eli från Femtiotalsjakten och Jan som har bloggen Form55 som tänkte ta tillfället i akt att samlas för en träff och kanske lite byten av grejer om det finns möjlighet lördagen den 2 oktober någon gång under eftermiddagen. Ta tillfället i akt och kom för en trevlig pratstund och kanske lite kul bytesaffärer! Alla intresserade är givetvis välkomna!

Information om mässan kan ni hitta här.

Ps, om ni vet att ni kommer och är sugna på bytesaffärer kan ni väl kontakta mig, jag kommer att åka bil ner och tar med lite andra grejer som jag ska "leverera" i Stockholm. Jag är alltid öppen för trevliga erbjudanden :-)

11 kommentarer:

Susanna sa...

Jag är rätt säker på att jag kommer!

Yvonne sa...

Jag ska dit!
Men jag har tagit ledigt från jobbet och tänkte gå på fredagen redan...

Herr Movarp sa...

Susanna: Kul!
Yvonne: Det var väl typiskt, du blir inte där på lördagen också? Jag hade ju tänkte gå på fredagen jag med, då måste jag i så fall ordna boende eftersom jag vill träffa alla på lördagen...anledningen skulle kanske vara att ha större fyndchans, men jag vet inte om man alls kan fynda där, då ska man nog vara säljare och kunna handla ur lådorna hos uppackande folk...

Anna sa...

Tyvärr ska jag inte dit :( Kan du hålla ögonen öppna efter Prisma G till mig :) Prisma R är också av intresse!

Gila sa...

För mig är det "nästgårds", så troligen dyker jag upp...

Skaffaren sa...

Förra gången satt jag insnöad i Västergötland. Den här gången kan jag möjligen dyka upp, just nu är det dock flytten som styr.

Herr Movarp sa...

Anna: Då är det modell LI du menar eller hur..?
Gila: Ja, då kanske vi ses!
Thomas: Hoppas att allt går bra med flytten!En liten "retropaus" kanske du behöver i allt flyttandet, då kan ju mässan kanske passa bra..? :-)

Karin sa...

Hej!
Min kommentar hör egentligen inte till tråden, men jag vet inte alls vart jag ska vända mig. Har läst din blogg till och från under ett år nu, och du verkar ju vara en kunnig karl så jag tänkte att det var värt att fråga. Jag köpte nyligen en Rörstrands-servis som jag inte kan identifiera. Namnet i botten är Visit och jag är hemskt intresserad av att få veta VEM som gjort den. Dekoren kan du se på länken nedan.

http://i75.photobucket.com/albums/i319/ktheknife/visitkoppfat2.jpg

Jag tyckte iaf det var värt en chansning, vet du inte så får jag undra vidare.

MVH Karin

Karin sa...

Länken kom visst inte med?

http://i75.photobucket.com/albums/i319/
ktheknife/visitkoppfat2.jpg

Herr Movarp sa...

Hej Karin!
Det är svårt att se på bilderna vilket servis det är, kan du ta några fler bilder så man ser modellerna och stämplarna mm, lite helhetsbilder och mejla mig på porslinsbloggen (at) gmail.com så ska jag se lite mer på den. Så hör i första anblicken känner jag inte igen dekoren, men jag tror jag kan ge dig mer info om jag har bättre bilder!

TUSEN VASER sa...

Åh,hoppas jag kan komma loss,vi har klassträff men jag kan kanske få med dem dit. Vi hade så trevligt när vi sågs på Älvsjömässan i vintras. Full klass 2 varning rådde, utanför yrde snön om ni minns.....