fredag 8 maj 2009

I morgon: Loppislördag!


I morgon blir det loppis för hela slanten! Den årliga områdesloppisen i Elborg i Falun går av stapeln, det brukar finnas så där 50-70 bord på olika håll runtom i området. Elsborg är de gamla gruvarbetarkvarteren i Falun med sina röda små stugor omgärdade av höga plank med små portar! Det fina med denna dag är att många då öppnar sina innergårdar för oss hugade loppis-spekulanter, vilket är en upplevelse! Denna fantastiska miljö rekommenderas att besökas och varför inte denna lördag då ni har chansen att se mer än det yttre och de smala gatorna mellan husen!!!

Porslinsbloggen kommer givetvis att rapportera från tillställningen, kanske ta några bilder tom, vem vet! Kl. 10 kör den igång och håller på till 15!

Karta kan man hämta på OK/Q8 Gruvgatan, det behövs eftersom det är många gator och många hus att passera...

5 kommentarer:

UpsalaEkeby sa...

Låter ju jättetrevligt!!

Har besökt några gatuloppisar i min hemstad, men dessar har oftast varit stora besvikelser...

Hoppas du hittar några fynd!

Trevlig helg!

Herr Movarp sa...

Jag har fyndat en hel del där förr om åren, men som vanligt vet man ju inte vad som dyker upp..! I detta fall är det ju inte bara själva loppandet utan även miljön och massor av hembakt fika som lockar... :-)

Sara sa...

Loppis i mysig gammaldags miljö låter ju himla trevligt! Jag ser fram emot att se bilder därifrån. Håller tummarna för att du hittar några fina fynd!

Helena sa...

Ser fram emot bilderna! ;-D Lycka till!!!

Libby sa...

Ja, man vill ju se mycket bilder! Både på loppisgrejerna och miljön!