måndag 11 juni 2012

Ett kul låd-fynd!

Denna högst ovanliga förvaringslåda för Lego hittade jag häromdagen! Har aldrig sett en liknande, men den funkar utmärkt och kommer att vara mycket praktisk att förvara Lego i!Man skulle ju t.ex. kunna ha några av de här byggsatserna i, en del av dem hade jag som liten på 70-talet och nästan alla delar finns faktiskt kvar! Jag gissar att förvaringslådan är från den tiden eller möjligen 60-talet, ska kolla runt lite för lite information!

 

6 kommentarer:

Gila sa...

Skoj...jag har sett såna lådor...troligen 70 tal. Minns att grannen hade en sån.

Anonym sa...

Hej!
Precis sån där röd låda hade vi när vi var små, jag å mina syskon när vi var små, fast locket gick sönder,så då använde vi lådan som pulka åt nallarna :) haha,detta var på 80talet :) Iaf,jag har ärvt en Gabriel keramik sak,ser ut som en kastrull,gul och brun,och jag känner att hos mej gör den ingen nytta,utan jag skulle vilja att den kom till nån som uppskattar den,för den kommer från en person som betyder mkt för mej,men jag känner mej"elak"som inte uppskattar den på "rätt sätt",därför undrar jag om du skulle vilja ha den, om du behåller den :) Mejla mej gärna för vidare info, och foto om du vill :) Bamse_97@hotmail.com (ta gärna bort min mejlad sen när du läst detta :))

Sityliv sa...

Hej, jag säger som ovan, precis en sån legolåda hade jag och mina syskon också på 80-talet. Och vår gick också sönder pga omild behandling. Kan dock inte minnas någon nallepulka, däremot kan min bror ha fått skjuts i den genom hela huset. Lycka till med ursprungsletande!
Kram Katarina

trillivippa sa...

Både snygg och praktisk! :)

Tanten på auktion sa...

imponerande att alla bitar är kvar och att du sparat orginalkartongerna. En samlare redan i unga år? ;-)

Herr Movarp sa...

De flesta bitarna är nog kvar, men kartongerna är tyvärr borta, det är bilder som jag hittat på olika internetsidor. Jag har dock flera av modellerna, bl.a. tåget och den blå veteranbilen!