lördag 2 juni 2012

Lite stiltje i bloggen...

...våren och loppisarna är ju i full gång, men jag har haft så mycket att göra på jobbet att det knappt blivt tid till några loppisar eller något bloggande...och nu när helgen kommer och loppisarna står som spön i backen är man trött, förkyld och så vräker regnet ner i den hela 3 plusgradiga våren...så motivationen är inte på topp!

Nåja, det vänder snart, under tiden får ni hjälpa mig lite istället, denna skålen hittade jag ju i Sumpan för nån vecka sen, har lyckats få fram att den kommer ifrån Iittala, men inget om vad den heter, om den hör till nån serie och vem som är formgivare...så den som vet får gärna hojta till!

2 kommentarer:

trillivippa sa...

Känner precis som du + mitt uppe i flytt och ingenstans att göra av eventuella nya saker som jag köper. Suck! Men det vänder väl snart för oss båda hoppas jag, vi måste ju hinna värma upp lite innan turen i sommar! :)

Herr Movarp sa...

Uff ja, flytta vill man ju slippa göra nuförtiden, vi har alldeles för mycket grejer för det, det skulle ta månader att rensa och packa :-) Det är illa nog att packa undan i ett rum när man ska renovera där, tänk hur det då skulle vara för ett hus på 250 kvm + uthus...