måndag 26 april 2010

En trend i bloggvärldenHelt apropå hemma-hos-reportage så var Yvonne med bloggen 50-talskeramik var med i Hus & Hem i Sundsvalls tidning i helgen, så gjorde ju Dalarnas tidningar ett reportage om mitt samlande för ett tag sen, om det nu är någon som missat det, men dom har förändrat en hel del på Pralins hemsida så det går inte längre att hitta alla nya artiklar där tyvärr och framförallt har det blivit nästan omöjligt att hitta även de gamla inkl. reportaget med mig, därför tänkte jag informera om att jag har pdfer på artikeln om det är någon som inte hunnit läsa eller vill spara den. Det är bara att höra av sig på mejlen så fixar jag det!

Det kanske är fler av mina läsare som har haft hemma-hos-besök, jag vet ju att SaraMay också var med i Pralin ett tag innan "min artikel", och SaaX har visat sitt hem i Aftonbladet, men har ni fler tips på bloggare som haft "finfrämmande" och visat hemmet? Det vore kul att se mer såna reportage! Jag uppdaterar inlägget efter hand och lägger in de länkbara förslag jag får!För övrigt har det har varit mycket annat på sistone, så jag har bara hunnit med sporadiska rapporter och inlägg här på bloggen och det ser ut som om det fortsätter i samma takt framöver. Vi får se om jag hinner slänga in en liten rapport ikväll om fynd i alla fall, för en del kul har det blivit!

2 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Nej tyvärr.

SaraMay sa...

för att göra lite reklam för migsjälv kan jag berätta att jag just nu visar upp mitt hem i kloka hem (ska scanna in å lägga ut på bloggen snart), blir även med i expressens nya byggbilaga 25maj! :)