tag:blogger.com,1999:blog-4208880259852172817.post2178345652699227437..comments2023-09-27T14:22:06.021+02:00Comments on Porslinsbloggen: Dukning med färgHerr Movarphttp://www.blogger.com/profile/17553183978687919961noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4208880259852172817.post-34066747088585304872009-05-08T20:00:00.000+02:002009-05-08T20:00:00.000+02:00Det var kul att nån visste det!
Tack Lucia! Jag ä...Det var kul att nån visste det!<br /><br />Tack Lucia! Jag är förresten jättenöjd med kopparna, kanonfina och det var bra med de extra faten, de kommer väl till pass!!!Herr Movarphttps://www.blogger.com/profile/17553183978687919961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4208880259852172817.post-65559614831183149552009-05-08T19:20:00.000+02:002009-05-08T19:20:00.000+02:00De blå skålarna och ugnsfatet är ur Stig Lindbergs...De blå skålarna och ugnsfatet är ur Stig Lindbergs serie Bohus blå.Lucia /luchurnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4208880259852172817.post-33435678124991619092009-05-08T10:47:00.000+02:002009-05-08T10:47:00.000+02:00Snyggt! Och så den exotiska ananasen som "conversa...Snyggt! Och så den exotiska ananasen som "conversation piece" under hela måltiden. <br />Härlig text.Libbyhttp://femtiotalsjakten.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4208880259852172817.post-81113792852458681842009-05-07T14:36:00.000+02:002009-05-07T14:36:00.000+02:00Hahaha..troligen inte! Men vi brukar ibland göra e...Hahaha..troligen inte! Men vi brukar ibland göra en klar soppa, (kinesisk) med skogssvamp, purjolök etc. som skulle passa suveränt! På sushi-restauranger brukar dom åxå servera klara soppor som mest är buljong, så det kanske är en "återvunnen" trend på gång..?!Herr Movarphttps://www.blogger.com/profile/17553183978687919961noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4208880259852172817.post-48172734895002027222009-05-07T14:23:00.000+02:002009-05-07T14:23:00.000+02:00Mycket snygg dukning.... Kan inte låta bli att le ...Mycket snygg dukning.... Kan inte låta bli att le lite åt att servera buljong till förrätt... Skulle nog inte funka idag:-DHelenahttps://www.blogger.com/profile/00178338141176103943noreply@blogger.com